Bouw zelf een houten bijgebouw in je tuin

Een idee ? Maar is dit realiseerbaar, stel je je de vraag. Ja, zeker wel, het volgende bouwpakket ligt klaar in ons atelier. Een klant uit Rotselaar is enthousiast, volgende week kan hij immers starten met de opbouw van zijn eigen eiken bijgebouw. Het pakket leveren wij af aan huis. De klant krijgt tips en instructies hoe hij start aan de opbouw. Handig, zegt de klant, ik krijg er ook een opbouwbeschrijving bij. Elk onderdeel van het pakket heeft immers een nummer welke ook terugkomt op het plan !

Misschien droom jij ook van je eigen tuinkamer in je tuin ! Ben je handige “harry” ? Overtuig jezelf tot aankoop van een compleet houten bijgebouw in zelfbouwpakket ! Wat zijn jouw voordelen ?

 1. Wij helpen bij je ontwerp of visualiseren je ideeën via een 3-D ontwerp.
 2. Wij maken je offerte volledig op maat, volgens jouw ontwerp. Elk bouwpakket is uniek daar ik niet met standaardpakketten werk.
 3. Kwaliteit is verzekerd : gebogen corbelen, pen-gat verbindingen, … gefabriceerd op 5-assige CNC gestuurde machine, met een ongekende precisie
 4. Een juiste prijs voor een unieke combinatie tussen juiste productietechnieken en persoonlijke begeleiding

Door zelf de handen uit de mouwen te steken, kan je een duurzame houtsoort kiezen en een stijlvolle tuinberging in je tuin laten schitteren. Twijfel en bel mij voor een afspraak.
Ik kom graag bij je langs als … de koffie klaar staat !

Recent Posts
Comments
 • stfn
  Beantwoorden

  mooie blog, en alvast mij verleid om ze eens langs te laten komen en prijs te maken.
  Heb ze eerder al op de beurs bezocht en ja komen vlot en vertrouwelijk over. Ze mogen mij contacteren.

Laat een reactie achter