Mijn week in 7 beelden

IMG_1962

Maandag | De werkdag zit erop. Ik plof in de zetel met het tijdschrift Nest. Wat lees ik? “Hout leeft” is de naam van het artikel. Wist jij dat hout sterk isolerend is? Een woning met veel hout heeft minder warmteverlies. Je kan met andere woorden je verwarming 2° lager zetten. Besparen!

 

 

IMG_1990[1]

Dinsdag | Ik studeer. Verkopen en sociale media, een must in zakendoen. Op naar Berchem in Restaurant Jardin Public met juf Petra Mertens. Zware dag en op weg naar huis realiseer ik mij dat mijn bedrijf nog zoveel onbenutte kansen heeft. Leuk, weer nieuwe uitdagingen. Ik zie het zitten.

 

foto 1-001

Woensdag | Onze medewerkers rijden naar Willebroek. Een terras afbreken, is de opdracht. Kristien droomt van een padouk terras. De volgende dag krijg ik een sms: De mannen hebben super doorgewerkt en gisteren was alles al klaar!” Plezant! In het atelier fabriceren ze eiken deuren. Zo mooi!

IMG_1992

Donderdag | Mijn dierenarts heeft een mooie strakke boenselplank in Afrormosia. Een Timber Works productie. Ja, mijn kat Markès is hier patiënt vandaag. Pfff, zijn oor is iets mis mee. Heide, de dierenarts, lost het probleem op. Bureauwerk is vandaag aan de orde!

IMG_2007Vrijdag | Ik ben op de baan. In Lennik bespreek ik een eiken carport met een Franstalige prospect. Amai, mijn Franse taal is erg aan toe. Vlug een spaghetti eten en op naar Roosdaal.  Woh, wat een ontvangst én buitengaan met een getekend contract. Feest!

 

DSC02039

12000806_878819068876350_5834603805635645563_oZaterdag | Joepi, een scooter-avontuur met vrienden. Zoooo ontspannend!

 

 

 

Zondag | Wat werken aan mijn social media verhaal én wat huiswerk maken van mijn lesdag op dinsdag.

 

 

Ook een interessante week achter de rug?
Groetjes, ilse

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter