Poolhouse in eik: maar wat is een poolhouse?

Een poolhouse is letterlijk een klein gebouw in de buurt van het zwembad waarin de technische installatie is ondergebracht. De technische installatie omvat de filterinstallatie en waterbehandelingsinstallatie van het zwemwater, aangevuld met een verwarmingsinstallatie (zwemmen van april tot oktober = voor ijsberen toch). Uitbreiden van het zwemseizoen is zo fijn! Dit eikenhouten bijgebouw heeft zijn veelzijdige unieke waarde in deze rustgevende tuin. Zo mooi vind ik het geheel!

Timberworks_Schriek-9

Buitendouche ~ poolhouse

Naast een keuken, een loungeruimte en een kleedruimte bevat het eveneens een toilet (onmisbaar met kinderen) en een buitendouche. De technische installatie is in deze toepassing naar de kelder van het huis verhuisd. Door niet alles op 1 plaats onder te brengen is er meer comfort in het bijhuis. Goed doordacht, toch!

Timberworks_Schriek-4

Poolhouse ~ loungeruimte & keuken

Voor elk seizoen?
Ja, het cottage bijgebouw is veelzijdig opgebouwd. Het bijgebouw is geschikt voor alle seizoenen. De ramen kunnen immers volledig open. En tijdens de wintermaanden zorgen warmtestralers voor de nodige gezelligheid. Het gebouw is volledig geïsoleerd. Je verliest minder warmte via muren en daken, wat aangename temperaturen garandeert zowel in de winter als de zomer.

Timberworks_Schriek-6

Poolhouse in landelijke stijl

Welke stijl? Welk gevoel?
Dit poolhouse straalt klasse uit. Het is klassiek chique.  Het is landelijk, rustiek en idyllisch. Een eikenhouten buitenkamer zorgt voor een lifestyle die een gewenst tegengewicht biedt aan je overdrukke agenda.

Ook rust nodig? Zin in vakantie in eigen tuin?
Bekijk alle foto’s op onze facebook pagina ! En vergeet niet te ‘liken’!

Groetjes, ilse, lots of fun !

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter