Sla een praatje met ons op de Jaarbeurs in Leuven van 22/08/15 tot 30/08/15

Mensen die me een beetje kennen, weten het intussen: ik ben geen cafémadam. Ik kan dus niet babbelen om te babbelen. Ik ben dan ook niet echt een fan van een “beurs”. Hoe ga ik zelf tewerk als ik iets nieuws nodig in mijn huis? Ik ga gericht te werk, ik rij naar de desbetreffende winkel, ik koop wat ik nodig heb. Ik “ontdek” niet graag nieuwe dingen al slenterend door de gangen op een drukke beurs, laat staan dat ik zelf “graag” deelneem als standhouder.

Je zal me dan ook niet gauw terugvinden op een houtbeurs, waar ik mijzelf dien te bewijzen tussen alle andere houtbewerkers… Je vraagt nu je af waarom doe je dan mee in Leuven?

We are in, indeed!

Volgend weekend ben ik inderdaad van de partij op de Jaarbeurs in Leuven. Als standhouder vind ik het een positief element om als enige aanbieder aanwezig te zijn met onze exclusieve houtconstructies. Met mijn houten toog creëer ik een gezellige ontmoetingsplek waar we een babbeltje slaan, een glaasje cava, een koffietje met een koekje, m.a.w.: een mini Timber Works cafeetje verzekerd. Ik hoop te ontdekken wat de trends zijn en wat er leeft tussen de mensen. Ik ben benieuwd wat jij te vertellen hebt, ik ben één en al luisterend oor. En jij maakt ondertussen kans op een dinercheque in een sterrenrestaurant en laat je culinair verwennen. Spannend toch! Wie kan ik gelukkig maken? Meer fun, no stress!

Zin gekregen om de beurs te bezoeken?

Het beursaanbod is ongelooflijk ruim met 200 exposanten: van keukens en whirlpools, via ramen en deuren, verwarmingssystemen en woningbouw tot beveiligingssystemen, salons en ziekenfondsen. De laatste ontwikkelingen in interieur en wonen ontdek je hier.

Praktisch

Waar? Jaarbeurs Leuven Brabanthal

Wanneer? Van zaterdag 22/08/15 tot zondag 30/08/15 van 14 u tot 19 u.

Actie

Stuur mij een bericht via mail en ontvang jouw gratis toegangskaarten. Tot dan, ilse

Recent Posts

Laat een reactie achter