Ultra modern machinepark, een extra troef

Timber Works maakt niet alleen de klassieke standaard producten, maar we willen ons toch ook profileren als fabrikant van het specialere maatwerk.”

Ultra modern machinepark, een extra troef
Bijgebouwen en poolhouses

Kwaliteit dragen we erg hoog in ons vaandel, zowel in het gebruik van materialen ( eik, padouk, afrormosia ) voor de steunpilaren en het gebinte, als de manier van werken met pen- en gatverbindingen en de afwerking. Onze 5-assige gestuurde CNC-balkverwerkingscentrum, gestuurd vanuit het tekenprogramma, Dietrich, produceert alle uitgetekende ontwerpen van houten bijgebouwen, poolhouses, poorten en afsluitingen. Alle werkstukken werken we pasklaar af, nummeren we en leveren we in bouwkit op de bouwplaats af. Timber Works levert en plaatst.

De ramen tekenen we uit met het Ramasoft-pakket welke verbonden staat met de productie die we uitvoeren met een CNC gestuurde hoekopstelling van SCM.

Wat de dikte van de profielen betreft opteren we resoluut voor 68 en 90 mm. Kleiner gaan we niet. Met het oog op de alsmaar stijgende isolatienormen willen we een juiste standaard nemen. Zowel plaatsing van driedubbele beglazing als veiligheidsglas is mogelijk. De keuze van inbraak vertragend beslag van Gretsch-Unitas sluit aan bij het afleveren van een hoogstaand product evenals onze eigen lakspuitcabine. Onze houten ramen werken we af met water gedragen producten van het merk Remmers. Een ultramodern 4-zijdig schaafmachine en een schuur- en borstelmachine onderstrepen de compleetheid van ons atelier.

Indien wij uw exclusieve tuinkamer of houten aanbouw plaatsen, coördineren we het project vanaf de fundering tot de volledige afwerking. Wij zijn het unieke aanspreekpunt voor de bouwheer. Door een jarenlange ervaring van onze vakmensen garanderen wij een uiterst hoge afwerkingsgraad. Eén van de succesfactoren is de deskundigheid van onze medewerkers, dat gaat van metser, vloerder, sanitaire verantwoordelijke, schrijnwerker tot dakwerker.

Timber Works staat voor een houten project van A tot Z!
U ziet, Timber Works, heeft alle troeven om de schrijnwerkersmarkt van morgen te veroveren. Alle informatie bij Timber Works, via ilse@timberworks.be.
Uittreksel uit de Architectenkrant – november 2013

Recent Posts

Laat een reactie achter