Vakantie in eigen tuin of er op uit naar verre oorden?

Blog ingedompeld
Het was even stil op de Timber Works blog. De aanloop naar het bouwverlof eiste de nodige werktijd op en ook mijn blog-inspiratie. En toen brak de vakantie aan … maar wat is vakantie? Volgens Wikipedia is vakantie vrij zijn van verplichtingen en geen gewone dagelijkse activiteiten verrichten. Zo mooi uitgedrukt. Ik zag het al helemaal voor mij: geen afspraken, geen internet en doen waar ik zin in heb. Ik had 2 mogelijkheden: genieten van mijn eigen tuin of ik plande een reis naar binnen- of buitenland.

Cuba, mijn vakantiebestemming
Ik koos voor een reis naar het buitenland. Door mijn enthousiasme in alles wat ik onderneem, was ook deze beslissing snel genomen. Ik vertrok naar het verre Cuba. Cuba, het land in het Caribisch gebied, het land van rum en sigaren, het niet online zijn, contrasten tussen een vervallen stadsleven en een ongerepte natuur, rust en als het vandaag niet is dan is het morgen, het land van 60.000 oldtimers, waar vrouwen geen stress hebben over hun figuur, Fidel Castro, een blauwe warme zee, het land van de zon, noch Coca-Cola noch MC Donalds, het land van de authenticiteit. I love it. Je kan het al raden, het was een onvergetelijke, avontuurlijke, wild romantische en toffe vakantie.

Vakantie en mijn job
De liefde voor hout, de passie voor je werk neem je ook mee op vakantie. Je leert nieuwe mensen kennen en zij informeren wat jij doet in je dagelijkse activiteiten. En dan merk ik dat ik ook op vakantie met enthousiasme mijn business in geuren en kleuren uit de doeken kan doen. En door te vertellen over mijn werkavonturen kom je weer tot nieuwe inzichten. Ik bruis van ideeën die ik wil omzetten naar concrete zaken en realisaties. Ja, ik besluit: een vakantie is nuttig. Het brengt terug leven in de schrijnwerkerij.

Nog even wegdromen bij de vakantie-plaatjes:

Cuba, het land van de sigaren

Cuba, het land van de sigaren

DSC01702

Wegdromen bij zonsopgang

Land van de rum cocktails: Cuba libre, Piña colada, Canchanchara, Pure Rum

Land van de rum cocktails: Cuba libre, Piña colada, Canchanchara, Pure Rum

… en nu vlieg ik er terug in ….
Yes, Timber Works is back in business! Houtdromen ipv vakantiedromen, laat maar komen, ik ben er klaar voor om jou te helpen.

Groetjes, ilse

Aanbevolen berichten
Showing 3 comments
 • Maaike
  Beantwoorden

  Ilse, wat breng jij hier mooi leven in de schrijnwerkerij met je schrijfsels! Heel leuk om jou als ondernemende vrouw zo van dichtbij te kunnen volgen!

  • Ilse
   Beantwoorden

   Maaike, thx voor de leuke comment. Ik blijf schrijven zodat je op de hoogte blijft van het leven achter de schermen van onze schrijnwerkerij. Spannend toch!

 • buy car no title dallas
  Beantwoorden

  Appreciation to my father who informed me about this blog,
  this weblog is genuinely remarkable.

Laat een reactie achter