Laat jouw tuin uitgroeien tot een groene tuinkamer, liefst met hout

Timber Works | landelijk

Een exclusieve houtconstructie, een tuin om van te dromen … dan is er nog één ontbrekende schakel. Tuinmeubilair in jouw groene tuinkamer.

Outdoor living voor een zalig vakantiegevoel … by Decomundo Outdoor Living

Kevin is de kleinzoon van een dame die ik al jaren ken. En Kevin heeft sinds een aantal jaren een zaak in het industriepark van Heist-op-den-Berg. Benieuwd als ik ben, stap ik zijn winkel binnen. Want het is toch fijn om mijn klanten te informeren waar zij unieke, mooie en toffe tuinaccessoires vinden. En dan nog bij een toffe gast!  Hier een verslag!

Timber Works | landelijk
Lounge Kussenbox & Ligbedden

Een tuin met stijl vraagt immers om een piekfijn uitgedokterd concept. Maar even belangrijk is de invulling van het groenkader. Enkel dan wordt het immers een genoeglijke leefruimte die aanzet om van het exclusieve buitenleven te genieten.  Voor tuinmeubelen, parasols en andere decoratieve accessoires voor outdoor-gebruik klop je aan bij Kevin van Decomundo. Dat is voor mij duidelijk!

Jij vindt bij Decomundo een selectie van kwalitatieve tuinmeubelen. Beslist het ontdekken waard is het huismerk. Deze wicker-lijn in verfijnd vlechtwerk is multifunctioneel en eindeloos combineerbaar. Je kan er echt alle kanten op. Ideaal om op creatieve wijze de sfeer van ‘dining’ en relaxed loungen te verzoenen. En wil je daar dan nog eens graag een ligbed of kussen-box bij  assorteren, dan kan dat perfect. Het resultaat oogt sowieso stijlvol en vormt steeds een coherent geheel.

Unieke upgrade
Een waaier van mogelijkheden dus. Aan voorraad geen gebrek, en dus zijn deze tuinmeubelen snel leverbaar. Nog kenmerkend voor dit eigen Decomundo label: de producten laten zich upgraden zodat je een unieke setting krijgt. De bijbehorende kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Standaard worden ze uitgevoerd in duurzaam polyester maar nieuw is dat ze ook beschikbaar zijn in hoogwaardige all weather stoffen.

Ook vind je hier gerenommeerde meubelmerken zoals LIFE, Max & Luuk en HIPP terug. Heb jij  een event of feest op de agenda en heb je nood aan extra verfraaiing van het buitengebeuren, huur dan gewoonweg het materiaal bij Decomundo.

Timber Works | Hout
Max Luuk Grace stacking Chair

Tafels op maat
Het is hot om thuis een onvervalste wellness-oase te creëren, die zowat aanvoelt als een hemel op aarde. Met de Copa swing en het Relax dagbed  heb jij de juiste modellen in huis.  Nog nieuw: allerhande tuintafels op maat. Onder het motto ‘Wij maken de tafel die u zoekt’ bepaalt u mee het design en welke materialen en kleuren er gebruikt worden voor het onderstel en het tafelblad. Nu nog stoelen naar keuze en klaar, maar ook die vindt je hier in overvloed .

Loyaal partnership
Omdat het een groenpartner is die zijn partnership qua persoonlijke klantenservice loyaal waarmaakt van a tot z.  Kevin zorgt voor advies bij verkoop. Hij houdt mee in de gaten dat jouw tuin uitgroeit tot een totaalplaatje met de nodige uitstraling. Kevin waakt over een consequente kwaliteitscontrole bij de samenstelling van het winkelassortiment. Het bedrijf staat in voor gratis levering en assemblage. En ook voor een attentvolle dienst na verkoop ben je aan het juiste adres, als jij bijvoorbeeld tips zoekt aangaande onderhoud .

Totaalbeleving
In de toonzaal tref jij naast meubilair alles wat je nodig hebt om van uw tuin een gezellige leefruimte te maken: parasols, verlichting, terrasverwarming, decoratie. Hiervoor wordt samengewerkt met 8 seasons design, Imagilights, Sunbrella en Jardinico. Parasols die gezien mogen worden en uitblinken qua gebruiksgemak.  De lichtcollectie bestaat uit verschillende vormen uitgerust met spaarlampen of leds met een oplaadbare batterij. Overwogen sfeerschepping gekoppeld aan slim energieverbruik. Kevin ziet jouw tuin als een totaalbeleving!

Timber works | poolhouse

Breng een bezoek aan de website: www.decomundo.be.

Ik ben in ieder geval weg van deze mooie spullen. Dromen maar!

gr, ilse

 

 

Recommended Posts