Eiken bijgebouw voor zelfbouwers?

Timber works | Houten Bijgebouw | Eik

19/05/2014 – Voor de bouw van een bijgebouw/tuinhuis zijn we op zoek naar robuust eiken frame (liefst met pen gat verbinding).

Jullie constructies ogen zeer mooi en vakkundig. Kunnen jullie zulk een frame aanbieden? Maandagmorgen open ik mijn mailbox. Ik zie bovenstaande mail verschijnen. Ik lach spontaan. Jullie constructies ogen zeer mooi en vakkundig. Leuk om te lezen.

Klant én Timber Works?
Ik vraag de prospect om zijn telefoonnummer door te sturen. Wij plannen een afspraak. Op een avond bezoek ik de toekomstige klant om de nodige informatie op te lijsten. Ja, zij gaan voor een zelfbouwpakket. Verbaasd ben ik. Hij is een specialist in informatica. Maar al snel verneem ik dat opa des huizes een schrijnwerker is in hart en nieren. Ik ben overtuigd. Dit wordt een topconstructie. En een leuke samenwerking.

Na een paar mails en gesprekken met de nodige vragen en opmerkingen, komt de definitieve offerte tot stand. En ook het ontwerp van het definitieve gebouw.

De klant gaat aan de slag. Hij zorgt voor de nodige funderingen en betonwerken. Hij metst de muur waarop het studwerk gemonteerd wordt.

Aan de slag
Sven, de Timber Works specialist, verricht ter plaatse de nodige opmetingen. Tekenwerk en atelierwerk volgt. De normale procedure volgt van het hout selecteren, hout schaven, bouwfile doorsturen naar de machine, de nodige bouwcomponenten bewerken met ons balkverwerkingsmachine, … De levering van het houten frame, eiken bijgebouw,  is de kroon op het werk.

Onze klant start met bouwen. Een uitdaging is het zeker. En dit is het resultaat! Eiken bijgebouw! Ik fier! En onze klant en zijn familie ook!

Geslaagd
De klant houdt van mooi en landelijk. Waarom? Kijk even mee naar de gebruikte materialen: oude bourgondische tegelpannen, zinken hanggoten en kleiklinkers.

_E5B6451
Eiken kolommen en ringbalken in eik met een lariks beplanking
_E5B6459
Corbelen of gebogen stoters in eik met peggen als afwerking

Mooi, stijlvol, afgewerkt, luxe, perfecte keuze van materialen, volledig volgens de bouwvoorschriften, top, gezellig, multifunctioneel, trendy!

_E5B6424

 

jouw schrijnwerkerscoach,
ilse

ps. Abonneer je op dit blog via E-mail, rechtsboven toevoegen! Jij bent de eerste die mijn blogpost ontvangt. JIEHAA!

Recommended Posts