Een eigen stijlvolle eiken tafel op maat

Eiken Tafel

Elke eiken tafel is exclusief. Elke tafel is maatwerk.

Jij kiest de afmetingen, de vorm en de houtsoort.

Een eiken tafel past in een landelijk interieur. Jij houdt van cottage. Dan is deze tafel is jouw stijl. Het is gek maar ook in een modern huis past een eiken tafel.
Waarom het strakke interieur niet combineren met een landelijke toets?

Het tafelblad halen wij uit een eiken bool. Afhankelijk van de breedte van de tafel monteren wij 2 houten halve boolbladen aan elkaar om een groot tafelblad te bekomen. Langs de onderzijde geven wij een extra touch aan de tafel met een smeedijzeren frame. Dit frame heeft echter ook een technische functie. Wij denken ook aan het onderhoud. Wij behandelen de tafel met een product tot 3 keer toe. Veel makkelijker wanneer je dan eens onvoorzichtig bent en een wijnglas zijn inhoud verliest.

Eiken Tafel
Eiken houten tafel op maat

Een tafel is het centrale punt in jouw huis.

Aan een tafel lach je, vertel je verhalen, geniet je van zalige momenten, haal je herinneringen op, vier je met vrienden en laat je een traan.

Een tafel is emotie! Een tafel is een moment van rust. Het is het moment dat je lekkere gerechten verovert met een glas wijn. Ik gebruik de tafel als werkplek. Een houten tafel als bureau, ik vind het een geweldig idee. Het is gewoon mooi. In Bistro la Bionda heeft de houten eiken tafel een naam gekregen: de vriendentafel of de familietafel. Je tafelt met een bende maten, met oma en opa of maak er een girls night van. 8 à 10 plaatsen aan 1 tafel, dat is toch top.

Houten eiken tafel

Wil jij graag ook zo’n magische tafel? Jouw reflex zal zijn, ja, ik wil dat ook. Maar wat kost deze eiken tafel? Een eiken tafel met een afmeting van 1m20 op 2m50 kan je bestellen voor de prijs van 1.995,- € (exclusief de behandeling).

Een tafel op jouw maat, mail voor een exclusieve prijs naar ilse@timberworks.be.

Lees ook ons artikel https://timberworks.be/nieuw-reserveer-de-eiken-familietafel-in-bistro-la-bionda/
Groetjes, ilse

 

ps1. Zie jij liever een tafel rechttoe, rechtaan? Kies dan voor een tafel in hardhout. De look is afgemeten, strak en zonder franjes. Padouk is ideaal om deze stijl te creëren.
ps2. Bezoek ons op:
Instagram https://www.instagram.com/timberworks.be/
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/ilsedieltjens
Facebook https://www.facebook.com/timberworksschriek
Pinterest https://www.pinterest.com/timberworksbe/

Download ‘De 19 stappen naar een happy houten bijgebouw’. Wist je bijvoorbeeld dat een houten woonuitbreiding geen stedenbouwkundige vergunning vereist? Kom alles te weten over een houten bijgebouw via dit gratis e-book. (link http://bit.ly/23EF7tW)

Recommended Posts