Hout in de badkamer

Hout is mooi, tijdloos mooi. Ook in… de badkamer!

Wat is er nu meer ontspannend dan een lekker warm badje? Met heerlijk geurend en vooral lekker veel schuim? Wat kaarsjes, zacht muziekje… je sluit je ogen. Meer relaxerend kan het niet zijn denk je dan. En toch… nog een tip waar ze het bij Timber Works helemaal mee eens zijn.

 badkamer-inrichten-landelijke-stijl-1 zeep-antiek-vk-w-2Met hout breng je nog méér sfeer. Ook in een badkamer. Prachtig zelfs, als contrast met het sanitair, tegels, marmer en andere typische materialen in je badkamer. Geef toe, een badkamermeubel in old pine of gepatineerde eik afgewerkt met een mooi natuurstenen tablet… dat staat prachtig in je badkamer.

Eik-Badkamermeubel-150W

Natuurlijk hoef je je hele badkamer niet te verbouwen, 1 eyecatcher doet al veel. Relax en surf eens rond in onze webshop Retro Happiness

Groetjes,

Hilde

www.retrohappiness.be

Ps. Onze passie is het landelijke leven, onze stiel is renoveren van badkamers in eigen streek. We staan dus helemaal achter onze producten uit de webshop die wereldwijd in de smaak vallen.
ps. Deze post is voor jullie lezers, een toegevoegde waarde. Hout is niet alleen mooi in de tuin of voor jouw huis de juiste stijl te geven aan de hand van houten ramen. Ook inside is het een mooi en warm product.

 

Recommended Posts