Houten ramen op maat, hoe specialer, hoe uitdagender!

Buitenschrijnwerk is onze specialiteit. Houten ramen op maat!

CNC raammachine
Met een CNC gestuurde raammachine produceren wij houten ramen en houten deuren met de nodige moeilijkheidsgraad. Mijn schrijnwerkers prefereren het speciale werk. Draaikipramen, schuifvouwramen, schuiframen, deuren: het kan perfect.

Flexibiliteit
De belangrijkste troef van onze machine is dat zij ons toelaat om zeer flexibel te werken. Het opeenvolgend produceren van geprofileerde stukken realiseert zij in een mum van tijd. We hoeven geen assen in te stellen of gereedschappen te wisselen. Volautomatisch!

De bediening van de machine is zeer eenvoudig. Het beperkt zich tot het opladen van de machinefile. En dan natuurlijk het leggen van houten stukken op de juiste plaats. Een goede programmatie is een must!

Mensenkennis
Een CNC machine hebben is 1 ding. Eruit krijgen wat je wilt is een ander ding. Het opbouwen van een ramenbibliotheek vraagt tijd en moeite. Het is de kers op de taart als je krijgt wat je vraagt. Onze ramenspecialisten maken ook een raam zonder een machine. En dat is een troef! Mensenkennis combineren met een volautomatische machine is een perfecte match.

Speciale werk
Wij kiezen voor het speciale werk. Afwijken van standaardmodellen en profielen is voor ons een standaard. Hoe moeilijker, hoe beter, hoe uitdagender. Mijn schrijnwerkers houden van hun werk en hun realisaties.

Timber Works | Timberworks.be | houten eiken bijgebouw
Eiken opengaande deuren

Houten ramen en houten deuren blijven een kwaliteitsproduct. Een topper bij uitstek.

Bouw jij landelijk of rustiek? Cottage stijl? Houten zijn een meerwaarde voor je woning.

Jij kan kiezen voor onbehandeld schrijnwerk of behandeld schrijnwerk. Behandeld schrijnwerk betekent dat wij jouw schrijnwerk voorzien van 3 laklagen. Ecologisch weliswaar. Met watergedragen verf. Een grondlaag, een tussenlaag en een toplaag. De afwerkingslaag gebeurt op de werf door een ervaren schilder.

Onbehandeld schrijnwerk vraagt een aangepaste houtsoort. Een houtsoort met duurzaamheidsklasse I is een must. Denk maar aan Afrormosia, Padouk, ….

timberworks.be | houten ramen

Ramen en deuren in hout zijn eyecatchers van jouw woning. Timber Works ontwikkelt een charmant houten profiel.

Heb jij zin in een huis met houten ramen?
Vraag snel ons advies en wij helpen jou met plezier.

Groetjes, ilse

ps1. lees ook https://timberworks.be/de-nieuwe-glasnorm-is-voor-mij-een-must/
ps2. Heb jij onze ramenfolder al gedownload? Download nu de folder van het buitenschrijnwerk en ontdek hoe jouw woning een ziel krijgt. http://eepurl.com/bUXcbb

 

Recommended Posts