Nieuw: Reserveer de eiken familietafel in Bistro La Bionda

timberworks.be

Nieuw in Hofstade
Bistro La Bionda opent vandaag officieel haar deuren voor het grote publiek. Chef-kok Sonja Elskens verwent jou met pure gerechten. Ja, zij staat te popelen achter haar vuren. Jij MOET haar gerechten proeven en beoordelen.

Kick-off
Zondag 13 maart, de kick-off voor bistro La Bionda is een feit. Kennissen, vrienden, familie en enthousiastelingen ervaren de sfeer. De eerste commentaren op de apero hapjes gaan de ronde. Van de cava geniet ik met volle teugen. Ja, ik was erbij.
Receptie Kick-off

De voorbije weken geladen met stress toveren Sonja en Dominique de bistro zaak om tot een gezellige place-to-be.
Omringd door professionele kanjers zoals Kovera Keukens en Timber Works slagen ze erin om van een lege en kale ruimte een gezellige ontmoetingsplaats te maken.

De toog is een echte eyecatcher. Kovera Keukens ontwerpt hier een meesterwerk.  De Brique Black, Marokkaanse keukenmozaiëk en hout elementen met een eik look zorgen voor een warme uitstraling.

timberworks.be | Kovera Keukens
kovera.be

We love wood. En wij brengen jouw familie en vrienden aan 1 grote tafel. In eik natuurlijk. Gezellig, groot, onweerstaanbaar! Tot een plaats voor peper en zout toe!

timberworks.be | Hout | Peper en Zout
Kom binnen in een openhartige sfeer en reserveer een plaats aan de eiken houten familietafel. Gezellig en beleef een onvergetelijke moment.

timberworks.be | houten eiken tafel
Eiken houten tafel | timberworks.be

 

Zoet
Bistro la Bionda prijst zichzelf aan als de enige bistro van Hofstade.  Pannenkoeken tijd in de namiddag, Hofstaadse dames is up to you. Wat dacht je van een zoete pannenkoek Normande met een Latte macchiato?

Hofstade, er valt iets te beleven
Wordt Hofstade binnenkort dé place-to-be van culinaire verrassingen? Of course! Eigenares Sonja heeft meer dan twintig jaar ervaring in de keuken. Zij creëert een plaats om te genieten van no-nonsense keuken en pure verwennerij.

timberworks.be | Bistro La Bionda

Reserveer snel, en try it out! Bel 015/614356 of mail naar info@bistrolabionda.be.

Comfort en trendy stuff
Bistro La Bionda is een nieuwe bistro, waar jij zowel voor comfort food als trendy stuff  aan tafel kan schuiven. Spannend! Elke maand opnieuw, kan je ontdekken wat Sonja uit haar potten tovert.

timberworks.be | Bistro La bionda

Partners in crime
Sonja gelooft in girl power. Nathalie, adreamdesign.be en Steffie van www.csint.be creëren een aantrekkelijk marketingverhaal achter de spiksplinternieuwe bistro La Bionda.

Nathalie verzorgde de look van de uitnodigingen, menukaarten en naamkaartjes. Grafisch design met een pure, klassevolle uitstraling en oog voor detail.

timberworks.be | Bistro La Bionda | adreamdesign.beFullSizeRender (4)

 

Steffie heeft de website voor haar rekening genomen en hield rekening met de huisstijl en de sfeer van de zaak.

timberworks.be | bistro la biona
bistrolabionda.be
Like de facebookpagina via https://www.facebook.com/Bistro-La-Bionda

Wie geen zin heeft in een versgemalen steak tartare geniet van een kabeljauw met pletpatatjes met zure room, spinazie en verse garnalen. Ja, voor ieder wat wils in deze Frans-Belgische getinte keuken.

Weet jij waar de naam Bistro la Bionda vandaan komt?

Benieuwd, ga het zelf ontdekken!

Ik ben fan! van deze nieuwe bistro!

gr, Ilse

ps. Vind je de eiken houten tafel ook megacoooool? Mail voor de prijs naar ilse@timberworks.be.
pss. Schrijf je nu op onze nieuwsbrief via http://eepurl.com/bKaBmH.

Recommended Posts