OPEN HOUSE bij Landelijk Wonen by Lie

Landelijk wonen by Lie

Op zondag 15 november a.s. organiseert Landelijk Wonen by Lie haar tweede “Open House” tussen 13u-17u! Dan zetten wij immers letterlijk de deur van onze woning open om aan iedereen de kans te geven om een kijkje te komen nemen naar de unieke, landelijke decoratieartikelen die ik verkoop,  vaak afkomstig uit landen zoals Nepal, India of China…

Was u al even op zoek naar verweerde houten schalen, mooie vergrijsde Chinese krukjes of Nepalese kruikjes? Prachtige doorleefde objecten, elk met een eigen verhaal, die u zo vaak aantreft in landelijke woonmagazines. Kom dan zeker even een kijkje nemen naar wat Landelijk Wonen by Lie u te bieden heeft!

New Image25-10blog

U kan die dag gezellig bij ons rondkijken en artikelen naar uw smaak uitzoeken in een sfeervol kader en voorzien van een hapje & drankje uiteraard.

Bovendien kan u dan ook genieten van tal van interessante prijzen en in het bijzonder van een uitzonderlijk aanbod decoratieve objecten die u niet zomaar in gelijke welke woonwinkel aantreft!

Landelijk Wonen by Lie is gelegen in 2223 Schriek, bij Heist-Op-Den-Berg en inschrijven voor de Open House van 15 november kan eenvoudig door aan het Evenement – op Facebook aangemaakt- deel te nemen.

Hopelijk mag ik ook enkele lezers onder jullie begroeten die dag?

Groetjes,

Nathalie

https://www.facebook.com/Landelijkwonenbylie

Recommended Posts