Schrijnwerkerscoach, bouwtechnisch maar ook creatief?

Timber works | timberworks.be |

Wat is mijn elevator pitch? Ik sta in de lift. 5 verdiepingen te gaan. Iemand vraagt: Wat doe jij voor job?
Wat antwoord ik?
Dat is een moeilijke! Kan ik vertellen op 5 verdiepingen wat ik doe?
Ik daag mezelf uit.

schrijnwerkerscoachElevator Pitch

Ik ben jouw no-nonsense schrijnwerkerscoach. Ik ben ALTIJD super-enthousiast. Ik verleid en begeleid mijn klanten bij de creatie van exclusieve houtconstructies. Ik werk met een zeer grote passie voor mijn job. Met passie voor het project. Met passie voor hout. Met passie voor perfectie.  Houten eiken bijgebouwen, paardenstallen, houten ramen, een rond raam, een schuifvouwraam, een guillotineraam, een houten dakafwerking zoals een sierboenselplank of sierkardoezen, een houten poort of een tuinafsluiting, een poolhouse, een woonuitbreiding, een tuinkamer, een gastenverblijf, een carport, een paardenstal, een kantoor, een daktimmer,…. ; dat is ons DING. Ik, en mijn team, starten, ontwerpen, fabriceren en bouwen jouw project van a tot z. Productie in eigen atelier, op maat. Gelukkig als die klant-glimlach verschijnt bij een bangelijk project. Daar doe ik het voor. Hoe kan ik jou dat cadeau aan jezelf geven?

6 (lange) zinnen korter gaat niet. Ik tel niet correct, dat weeeet ik.  Ik hoop dat het hotel 5 verdiepingen telt. Ik praat snel 🙂

Mijn job, meer dan bouwtechnisch

Mijn job omvat niet alleen het bouwtechnische. Er komt zoveel meer bij zien. Er is een creatieve, een gevoelsmatige, een esthetisch aspect aan verbonden.
Creatief: mee nadenken met je klant over de verschillende mogelijkheden, mijn ideeën voorstellen, ontdekken wat kan en niet kan, …
Gevoelsmatig:  met welke houtmaterialen gaan we werken? Welk gevoel proberen wij op te roepen met het toekomstige project? Het gezellige, het praktische, het romantische, het privacy-gevoel.
Esthetisch: past het exclusief houtproject bij de huidige situatie? Kiezen wij voor landelijk of strak modern? Welke bouwmaterialen passen bij de huidige stijl? Welk bouwelement van jouw huidige situatie kunnen wij laten terugkomen in de nieuwe situatie?

A job isn’t just a job, it is who you are.

Een job voer je met passie uit, alsof jij je job bent.
En ja, vorige zaterdag, een afspraak in Turnhout, de klant zei mij het volgende: Met hoeveel passie jij over je bedrijf vertelt, over wat jullie doen, ik twijfel er niet aan dat jij job graag doet. Hoe mooi is dat! Ik reed met een glimlach terug naar Schriek. Mijn dag is niet meer stuk te krijgen.

Wat doe jij voor job?
Ik daag jou uit om jouw elevator pitch hier te posten.

gr, ilse

ps. Abonneer je op dit blog via E-mail, rechtsboven toevoegen! Jij bent de eerste die mijn blogpost ontvangt. JIEHAA!

Recommended Posts