Skip to content

EXCLUSIEVE HOUTEN BIJGEBOUWEN

Uniek Concept | Op Maat | Karaktervol

Een houten bijgebouw bouwen of aan een bestaande woning aanbouwen is een speciale architecturale ervaring. Het is een spel van vormen, kleuren, lichtinvallen en materialen dat aan uw houten buitenruimte een eigen karakter geeft. Hout krijgt de absolute hoofdrol. Het exclusieve houtontwerp dat bij uw woning past is een bepalend sfeerelement van uw woonomgeving.

Houten bijgebouw, uw droom, onze passie!

Droomt u van een houten bijgebouw met een volledig gepersonaliseerd maatwerk? Droomt u van een gezellige houten tuinkamer in uw tuinparadijs? Houdt u van een modern strak bijgebouw of verkiest u een eiken bijgebouw in cottage stijl?
Timber Works ontwerpt, fabriceert en bouwt bijgebouwen van A tot Z en dit volledig in eigen beheer.
De doeleinden voor uw houten bijgebouw kunnen variëren van een berging tot een loungeruimte, een poolhouse of een tuinkamer, een gasten- of paardenverblijf, een carport of een gesloten houten garage, een werkatelier of een volledige uitbreiding van uw woonruimte.

Timber works | timberworks.be | Houten bijgebouw | Eik

Alles is mogelijk! Wij werken op maat.

U, onze klant houdt van klasse, luxe en persoonlijk advies. Uw bijgebouw moet een identiteit uitstralen die bij u past. Bovendien moet het bijgebouw bij de stijl van de woning passen en moet het alle functies of doeleinden bevatten die u verkiest.

Mooi, comfortabel en functioneel plaatsen wij op één lijn.

Onze werkwijze

Via een verkennend gesprek met u als klant voelen wij aan wat uw wensen, ideeën en verlangens zijn. Wij horen ook wat u niet zegt. Zo vormen wij uw verhaal om naar het ideale ontwerp. Onze architect ontwerpt de eerste plannen en u stuurt bij. De inplanting wordt nagegaan, de wettelijke voorschriften worden opgevolgd en een eerste vrijblijvende offerte volgt snel. Na duidelijke afspraken en een goede voorbereiding krijgt u een strikte timing voor de implementatie van uw project. Wij coördineren het project vanaf de fundering tot de volledige afwerking. Bovendien zijn wij het unieke aanspreekpunt voor al uw vragen van het begin tot het einde. Wij brengen uw unieke project tot een prachtig einde.